Attention! The products contain nicotine! Anicotine can be addictive! Pozor! Výrobky obsahujú nikotín! Anikotín môže byť návykový!Figyelem! A termékek nikotint tarlmaznak! A nikotin függőséget okozhat!

Here you will find original products! 100% Reliability! Tu nájdete originálne produkty! 100% spoľahlivosť! Nálunk eredeti termékeket találsz! 100% Megbízhatóság!

Kiemelt ajánlataink

ELF BAR Rendelés Online

Ha minden igaz a te is hallotál már a legujabb trend ről, ami nem más mint az ELF BÁR egy eldobhatós elektromos cigaretta. Webáruházunkban ELF BAR igénylésedet néhény perc alatt könnyedén le tudod adni, akár ingyenes szállítással.

Rövid ídő alatt meghódította nyugat Európát! Most pedig közép Európa fele menetel! Elf Bar Szlovákia, Németország, Ausztia, Cseh országban már több elektomos cigaretta fogyasztó van dohányos. Mint az fentebb is említettem ez termék egy elektromos cigaretta mondhatni a mondern kor vape királya. Mi az előnye? Elektromos cigaretták több előnyös tulajdonsággal rendelkeznek a hagyományos társaikhoz képest. A legnagyobb fölénye, hogy nincs égés és hozzátartozó kellemetlen szag. Míg a hagyományos cigarettában égés során számos rákkeltő anyag szabadúl fel, ezzel szemben az elf bar ban gőz keletkezik. Ezáltal nem kell tartanod attól, hogy büdös lesz a ruhád de a kellemtlen száj szagtól sem.

Ez az eldobhatós elektromos cigaretta egy végtelenül egyszerűen használható kompakt eszköz, ami nem igényel karbantartást se bonyolult beállításokat.Nincs más dolgod mint egyszerűen csak kibontod beleszívsz és élvezed az elf bár adta páratlan élményt élvezned a nap bármely szakában.

Készülékben a folyadék egy úgy nevetett liqid tartályban kapot helyett, és ebben található a dupla terkercseléses kazán is. Liquid tartály alatt helyezkedik el a lítium ion akkumulátor. Dupla terkercselésnek köszönhető a maximális iz élmény amit nyújt az ELF BÁR. Felhasználói élmény maximalizálasa mellett még amit szem előtt tart a gyártó az a környezetvédelem!Eppen ennek érdekében a manoudaknak a 70% újrahasznosított anyagokból készült!

Webáruházunkban elérhető a Poco!

Ami a rendkívül gazdaságos méretének köszönhetően, nagy sikerre tett szert hihetetlen rövid idő alatt. Webshopunkban megtalálod 5000,7000,10000 puffos méretekben. Közkedvelt neve a Poco bar, Poco vape, Poco.

Üdvözöljük Online Webshopunkban!

 

Az Elf Bár egy olyan márka, amely a vapelők igényeire fókuszál, és olyan termékeket kínál, amelyekkel könnyedén áttérhetsz a füstmentes életre. Webshopunkban megtalálja a legújjab termékeket, így mindig naprakész lehet a vape-elés világában.Használatra készen van szívásra azonnal bekapcsol.

Hogy mit jelentenek a számok?

Számok a elf bar után a slukk számokat jelölik. Például elf bar 1500 az ból 1500 slukkot tartalmaz ez körülbelül 7-8 doboz cigarettának felel meg, míg a nagyobb társa elfbar 2500 körülbelül 10-12 dobozzal ér fel, iQos-hoz hasonlítva pedig akár 10 dobozzal is felér. BC 4000  12-16 doboz hagyományos cigarettának felel meg. A vape szerelmesinek ott a 6000 illetve a 9000 manorúdak.Ezek a számok is mutatják, hogy e cigarattázás sokkal olcsobb és pénztárca barátabb. ELF BAR bol lézetik 2% és 5% nikotin tartalmúak nikotin igényedtől függ te melyiket helyezed előtérbe. 1500,2500 termékeket nem kell töltened ezeket a termékeket úgy alkották meg, hogy az akumulátor addig működjön ameddig a liquid folyék ki nem fogy. 3000,3600,4000,5000,6000,9000 termékek esetében viszont usc-c töltésre van szükség. A káprázatosan nagy teherbírású akumulátornak köszönhetően nagyon hamar felrölt.

Miért válaszd az Elf Bar-t? Mitért tőlünk rendelj?

  • Gazdag ízvilág: Ízvilágban sokrétű, termékeink között minden felhasználó megtalálja az általa preferált ízeket. Legyen szó friss gyümölcsökről, hűs mentolról vagy édes desszertekről, az Elf Bar mindezt kínálja.
  • Kiváló minőség: Az Elf Bar termékeket a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően gyártják, így biztos lehetsz benne, hogy csak a legjobbat kapod.Csak hivatalos forgalmazótól vásárolj!
  • Hatalmas választék: Webshopunkban számos Elf Bar termék közül válogathat, így mindig megtalálja a számára ideálisat.

Fogalommá vált ha azt hallod elf bar, akkor a letisztultság minimalista dizájn megbízhatóság, e cigaretta jut az eszedbe. Mint elektromos cigaretta nagykövet utatta tört a inteligens cigarettázás világába. Elérhető áron kínál minden felhaszáló számára mano rudakat a gőzölés világába. Hagyományos cigarettáról való leszokást tüzte ki célul? Könnyet tudod kivitelezni mivel dohányzást imitál ezáltal a napi szokásaidat könnyedén megtartahatod. Az életrminőség javitást is elősegítik ezek a kompakt készülékek. Tudod használni ottonodban, a munkahelyeden, autódban szinte bárhól.

Honantudod, hogy eredti készüléket vásárolsz?

Előszöris hivatalos forgalmazótól vásárolj! Ez az elsődleges és legfontosabb! Gyanúsan olcsó áruló webshopok gyanúsak lehetnek. Hamis termékek liqid tartalma egészségre veszélyes anyagokat tartalmazhat! Internetes csalások igen gyakoriak a mi online világba. Óvakodj! Te ne ess áldozatúl!Vásárlj eredeti leinformálható készüléket hivatalos forgalmazótól!Nálunk vásárolt termékek 100% ban eredti termékek ezeket a telefonod kamerájával tudod ellenőrizni.Számítógépen keresztűl az alábbi linkre kattintva tudod ellezőrizni a manorúd eredetét!

Újdonság! Mostantól kínálatunkban megtalálod a POCO Vape termékeket is! Nagyravágyóknak Poco BL 10000 slukk.

Mit kinálunk mi?

Nálunk vásárolt termékekre 100% garanciát válalunk! Kizárólag EREDETI ELF BAR tud nálunk vásárolni.Amennyiben segítséget kérsz leveledre 12 órán belül válaszolunk! Hétköznap 15:00 ig leadod a rendelésedet (kivétel péntek) másnap kézhaz kapod. 

Fedezd fel a vapelés új dimenzióját kimagasó minőségű e-cigarettáival és tapasztald meg a korlátlan szabadság érzését!

Tekintsd meg kínálatunkat, és lépj be a füstmentes élet új korszakába!