Attention! The products contain nicotine! Anicotine can be addictive! Pozor! Výrobky obsahujú nikotín! Anikotín môže byť návykový!Figyelem! A termékek nikotint tarlmaznak! A nikotin függőséget okozhat!

Here you will find original products! 100% Reliability! Tu nájdete originálne produkty! 100% spoľahlivosť! Nálunk eredeti termékeket találsz! 100% Megbízhatóság!

ÚJ

Elf Bar 3000 Pineapple Ice 5%

Elf Bar 3000 Pineapple Ice 5% Jeges ananász tökéletes kombinációját kínálja, így valódi ízorgiát élhetsz át minden slukknál.

Rendelj hivatalos forgalmazótól! Add le rendelésedet még ma, hogy mielőbb megtapasztald a ELF BAR 3000 hihetetlen ízvilágát!

Használatra kész, csak ki kell bontatni és használni! Szívásra azonnal bekapcsol.Liquidet is tartalmazza illetve az akumulátorja is fel van tőlve. Töltési lehetőség usb c kersztül.

Páratlan ízesítésű vape készülék!
Tapasztald meg amikor egy finom limonádé párosul az e-cigarettával.

Zamatos íz, páratlan illat, stílus ez a ELF BAR BC 3000

23
12 990 Ft 
9 990 Ft
Kezdete: 2023.12.03   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 23
Megtakarítás 3 000 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Az Elf Bar BC 3000 egy kiváló e-cigi termék, amely elbűvölően ízletes Ananászos gyümölcsös élményt nyújt minden nap.
Készülék a modern technológia és a prémium minőség tökéletes kombinációját kínálja, és biztosítja azon felhasználók számára a lehetőséget, akik szeretnének különleges ízeket élvezni.
Ez a rendkívül kompakt és könnyű eszköz rendkívül könnyen használható.
Felhasználása bámulatosan sokrétű, használhatod munkahelyeden, autódban, otthon. Mivel a termék használatánál égés nem történik ezáltal nincs kellemtelen szag, mint a hagyományos cigarettánál.
Működés közben gőz keletkezik amit belélegezve jutunk hozzá a limonádéhoz hasonló csodás ízkavalkádhoz.

Amennyiben ezeket a sorokat olvasod nagy valószínüséggel elf bart szeretnél rendelni. Ha már volt volt dolgod a készülékkel akkor nem kell bemutatni neked, mivel tisztában vagy az eldobhatós elektromos cigaterra sokrétű pozitív tulajdonságaival. Amenniyben még nem volt szerencséd hozzá bemutatom neked pár mondatban.

Elf Bar 3000 Pineapple Ice 5% egy zárt rendszer. Liquid folyadékot és az akumulátort tartalmazza.
Ez azt jelenti, hogy a felhasználónak nem kell gondoskodnia az akkumulátorról vagy a folyadékok külön megvásárlásáról.Tervezésénél az elsőszámú szempont az egyszerű műkodés, megbízhatóság, letisztultság volt szempont.

Kizárólag prémium minőségű alapanyagokat tartalmaz! Emellett környezetbarát mivel a készülék 70% újrahasznosított anyagból készült!
Elf Bar 3000 slukkos termékünk iQos-hoz hasonlítva körülbelül 10 dobozzal, hagyományos cigarettához viszonyítva pedig 10-12 dobozzal egyenértékű.
A termék sokkal higiénikusabb, és praktikusabb, mint a rendes cigaretta. 100% ban csalódásmentes készülék!

Liquid kapacitás: 10 ml
Mérete: 69mm*41mm*19mm
Nikotin tartalom: 5%
Akkumlátor: 650mAh
Maximális slukkok: 3000
Töltés: usb c


Eredeti elektromos cigaretta rendelés egyszerűen webshopunkról rengeteg ízben. További termékeket ITT találod.

Adatok
Cikkszám
ER096