Attention! The products contain nicotine! Anicotine can be addictive! Pozor! Výrobky obsahujú nikotín! Anikotín môže byť návykový!Figyelem! A termékek nikotint tarlmaznak! A nikotin függőséget okozhat!

Here you will find original products! 100% Reliability! Tu nájdete originálne produkty! 100% spoľahlivosť! Nálunk eredeti termékeket találsz! 100% Megbízhatóság!

Novinky

Elf Bar 3000 Triple Melon 5%

Elf Bar 3000 Triple Melon. Háromszörös dinnye tökéletes kombinációját kínálja, így valódi ízbombát élhetsz át minden slukknál.

Rendelj hivatalos forgalmazótól! Add le rendelésedet még ma, hogy mielőbb megtapasztald a ELF BAR 3000 hihetetlen ízvilágát!

Használatra kész, csak ki kell bontatni és használni! Szívásra azonnal bekapcsol.Liquidet is tartalmazza illetve az akumulátorja is fel van tőlve. Töltési lehetőség usb c kersztül.

Páratlan ízesítésű vape készülék!
Tapasztald meg amikor egy finom limonádé párosul az e-cigarettával.

Zamatos íz, páratlan illat, stílus ez a ELF BAR BC 3000

23
32,94 
25,33
Od: 03.12.2023   Do vypredania zásob!
Sl.: 23
Ušetrené 7,61 €
Nie je na sklade
Podrobnosti

Az Elf Bar BC 3000 egy kiváló e-cigi termék, amely elbűvölően ízletes Dinnye élményt nyújt minden nap.
Készülék a modern technológia és a prémium minőség tökéletes kombinációját kínálja, és biztosítja azon felhasználók számára a lehetőséget, akik szeretnének különleges ízeket élvezni.
Ez a rendkívül kompakt és könnyű eszköz rendkívül könnyen használható.
Felhasználása bámulatosan sokrétű, használhatod munkahelyeden, autódban, otthon. Mivel a termék használatánál égés nem történik ezáltal nincs kellemtelen szag, mint a hagyományos cigarettánál.
Működés közben gőz keletkezik amit belélegezve jutunk hozzá a limonádéhoz hasonló csodás ízkavalkádhoz.

Amennyiben ezeket a sorokat olvasod nagy valószínüséggel elf bart szeretnél rendelni. Ha már volt volt dolgod a készülékkel akkor nem kell bemutatni neked, mivel tisztában vagy az eldobhatós elektromos cigaterra sokrétű pozitív tulajdonságaival. Amenniyben még nem volt szerencséd hozzá bemutatom neked pár mondatban.Elf Bar 3000 Triple Melon 5% egy zárt rendszer. Liquid folyadékot és az akumulátort tartalmazza.
Ez azt jelenti, hogy a felhasználónak nem kell gondoskodnia az akkumulátorról vagy a folyadékok külön megvásárlásáról.Tervezésénél az elsőszámú szempont az egyszerű műkodés, megbízhatóság, letisztultság volt szempont.

Kizárólag prémium minőségű alapanyagokat tartalmaz! Emellett környezetbarát mivel a készülék 70% újrahasznosított anyagból készült!
Elf Bar 3000 slukkos termékünk iQos-hoz hasonlítva körülbelül 10 dobozzal, hagyományos cigarettához viszonyítva pedig 10-12 dobozzal egyenértékű.
A termék sokkal higiénikusabb, és praktikusabb, mint a rendes cigaretta. 100% ban csalódásmentes készülék!

Liquid kapacitás: 10 ml
Mérete: 69mm*41mm*19mm
Nikotin tartalom: 5%
Akkumlátor: 650mAh
Maximális slukkok: 3000
Töltés: usb c


Eredeti elektromos cigaretta rendelés egyszerűen webshopunkról rengeteg ízben. További termékeket ITT találod.

Údajov
EAN číslo
ER102