Attention! The products contain nicotine! Anicotine can be addictive! Pozor! Výrobky obsahujú nikotín! Anikotín môže byť návykový!Figyelem! A termékek nikotint tarlmaznak! A nikotin függőséget okozhat!

Here you will find original products! 100% Reliability! Tu nájdete originálne produkty! 100% spoľahlivosť! Nálunk eredeti termékeket találsz! 100% Megbízhatóság!

Juicy Jane 5000 - Mix Berries 5%
Juicy Jane 5000 - Mix Berries 5%
20,06
Novinky

Juicy Jane 5000 - Mix Berries 5%

Juicy Jane 5000 - Mix Berries 5% tökéletesen vissza adja a bogyós gyumölcs mix ízét így minden slukknál az élmény garantált.

Rendelj hivatalos forgalmazótól! Add le rendelésedet még ma, hogy mielőbb megtapasztald a Juicy Jane 5000 hihetetlen ízvilágát!

Használatra kész, csak ki kell bontatni és használni! Szívásra azonnal bekapcsol.Gondozásmentes készülékről van szó, liquidet is tartalmazza illetve az akumulátorja is fel van tőlve.


Tökéletes ízesítésű eredeti Juicy Jane 5000.

Tapasztald meg amikor az elektromos cigaretta párosul az általad leginkább kedvelt ízekkel.

Zamatos íz, páratlan illat, stílus ez a Juicy Jane 5000

20,06
Podrobnosti

Juicy Jane 5000 egy kiváló e-cigi termék, amely a vapelés előnyeit kihasználva élményt nyújt minden nap.
Ez a készülék a modern technológia és a prémium minőség tökéletes kombinációját kínálja, és biztosítja azon felhasználók számára a lehetőséget, akik szeretnének különleges ízeket élvezni.
Ez a rendkívül kompakt és könnyű eszköz rendkívül könnyen használható.
Felhasználása bámulatosan sokrétű, használhatod munkahelyeden, autódban, otthon. Mivel a termék használatánál égés nem történik ezáltal nincs kellemtelen szag, mint a hagyományos cigarettánál.
Működés közben gőz keletkezik amit belélegezve jutunk hozzá a mango, őszibarack, dinnyéhez, menthol, vegyes gyümölcs, banánturmixhoz hasonló csodás ízkavalkádhoz.

Amennyiben ezeket a sorokat olvasod nagy valószínüséggel elf bart szeretnél rendelni. Ha már volt volt dolgod a készülékkel akkor nem kell bemutatni neked, mivel tisztában vagy az eldobhatós elektromos cigaterra sokrétű pozitív tulajdonságaival. Amenniyben még nem volt szerencséd hozzá  bemutaom neked pár mondtaban.

 

Juicy Jane 5000 - Mix Berries 5% egy zárt rendszer. Mondhatni gondozásmentes termék.
Ez azt jelenti, hogy a felhasználónak nem kell gondoskodnia az akkumulátorról vagy a folyadékok külön megvásárlásáról.Tervezésénél az elsőszámú szempont az egyszerű műkodés, megbízhatóság, letisztultság volt szempont.

Kizárólag prémium minőségű alapanyagokat tartalmaz! 
Juicy Jane 5000 slukkos termékünk iQos-hoz hasonlítva körülbelül 19 dobozzal, hagyományos cigarettához viszonyítva pedig 20-23 dobozzal egyenértékű.
A termék sokkal higiénikusabb, és praktikusabb, mint a rendes cigaretta. 100% ban csalódásmentes készülék!

Liquid kapacitás: 14 ml
Mérete: φ41×19.1x85.5mm
Nikotin tartalom: 5%
Akkumlátor: 550mAh
Maximális slukkok: 5000

Eredeti elektromos cigaretta rendelés egyszerűen webshopunkról rengeteg ízben. További termékeket ITT találod.

Údajov
EAN číslo
JJ500020