Attention! The products contain nicotine! Anicotine can be addictive! Pozor! Výrobky obsahujú nikotín! Anikotín môže byť návykový!Figyelem! A termékek nikotint tarlmaznak! A nikotin függőséget okozhat!

Here you will find original products! 100% Reliability! Tu nájdete originálne produkty! 100% spoľahlivosť! Nálunk eredeti termékeket találsz! 100% Megbízhatóság!

ELF BAR CR 5000

ELF BAR CR 5000 Kristálytiszta élvezet!

ELF BAR CR 5000 egy korszerű és innovatív eszköz az elektromos cigaretták piacán, amely kiváló minőséget és kifinomult technológiát kínál a felhasználóknak. Mesh Coil (hálós tekercs) kialakítása, lehetővé teszi a kiváló ízek és a sűrű gőz kialakulását.Hálós tekercsnek köszönhetően javúl e-liquid folyékonyságának terjedését és egyenletesen melegítik fel a levegőt, ami kellemes és intenzív inhalációs élményt eredményez. Iz élménye élvezete garantált!

Az akkumulátor tekintve is maximálisan elégedettek lehetünk. Tartóssága és a gyors töltési idő szintén nagy előnye ennek a modellnek.

Kinézetét tekintve letisztúlt kristálytiszta.Kóstóld meg te is ELF BAR CR 5000 VAPE kimaxolt ízvilágát!

Hétköznap 15:00 ig leadod a rendelésedet (kivétel péntek) másnap kézhaz kapod.

 


1termék 11

Hosszan tartó Vape!
ELF BAR CR5000! Igen ez a vape hozzávetőlegesen 5000 slukkot tartalmaz! Ez a teljesítmény elektromos cigaretta kategóriában kimagasló teljesítmény. Akárcsak a hálós terkercselés a kazánban aminek köszönhetően az gőz élmény hosszan tart! Ízvilágban kimagasó, megtalálod közte a Watermelone kicsit merészebbeknek viszont ajánjuk a Rasberry Watermelone. Savanyú ízvilág kedvelőknek a Cherry Lemone, de rendegeteg ízeket megtalálsz webshopunkon.650 mah lituimion akumulátorjának köszönhetőena teljesítménye stabil.

ELF BAR rendelés

Rendeld meg olnline pillanatok alatt webshopunkon keresztül saját vape készülékedet. Amenniyben hétköznap (Péntek kivítelédet) leadod a rendelésedet 15.00 ig másnap kiszállítjuk neked!Megfelelő kosárérték tekintetében a szállítást elengedjük neked!Hivatalos forgalmazó vagyunk, ezáltal a manorudodad eredte miatt nem kell aggódnod. Diszkrét csomagolásban házhozszállítva kapod meg a megrendeld termékeidet.