Attention! The products contain nicotine! Anicotine can be addictive! Pozor! Výrobky obsahujú nikotín! Anikotín môže byť návykový!Figyelem! A termékek nikotint tarlmaznak! A nikotin függőséget okozhat!

Here you will find original products! 100% Reliability! Tu nájdete originálne produkty! 100% spoľahlivosť! Nálunk eredeti termékeket találsz! 100% Megbízhatóság!

ELF BAR 2500

ELF BAR 2500 TÖKÉLETES VÁLASZTÁS!

2500 Elf Bar a tökéletes választás a modern kor vape szerelmeseinek. Komfortos és könnyen használható eszköz, amely minden igényt kielégít. Egy könnyű, hordozható készülék, amelyet könnyen magunkkal vihetünk bárhová, így mindig elérhetővé válik a kellemes és ízletes gőzölés élménye.Modern letisztult formavilágával egyszerű, kényelmes megoldást kínál azok számára akik szeretnek gőzölni elkerülve a hagyományos cigaretta kellemetlen mellékhatásait.Hosszantartó élvezet a mindennapokban ezt garantálja az ELF BAR 2500 termékcsalád!

AKKUMULÁTOR ÉS ÍZVILÁG!

Előnyök közül talán az egyik legfontosabb a hosszú akkumulátor-élettartam. A 1400mAh-es akkumulátor lehetővé teszi a hosszabb működési időtartalmat így nem kell aggódnunk a lemerülés veszélyétől.
Ezenkívül az ELF BAR 2500-as vape rendelkezik egy 8.0ml-es kapacitású tartállyal, ami prémium minőségű liquidet rejt! Ízvilága káprázatos. BANANA MILK (banános shake) vagy a közkedvelt STRAWBERRY ICE CREAM (epes jég) ami a legrosszabb napjainkon is a meleg nyári napokat idézi fel.

IDEÁLIS KEZDŐK SZÁMÁRA! 

2500-as modellt egyszerű kezelni, mivel nincs szükség beállításokra vagy összetett működésre. Mindössze annyit kell tennünk, hogy húzzuk a készüléket a szájunkhoz, és élvezzük az ízletes gőzt. Ez különösen ideális kezdők számára, akik nem rendelkeznek tapasztalattal az e-cigaretta használatában.

Amenniyben ezeket a sorokat olvasod valószínüleg te is a Elf Bar rendelésen gondolkozol. Ezesetbe van egy jóhírünk nagyon jó helyen vagy! Mi egy hivatalos ELF BAR ONLINE shop vagyunk így megnyudodhaszt, hogy a nálunk rendelt mano rudaid eredeti termékek és a rendeléstól számítva 24 órán belül kézhez is veheted!

 

ELF BAR 2500 RENDELÉS ONLINE!      

Ellenőrizd le Elfbárod eredetétIDEkattintva!

Elf Bar rendelés online könnyedén másodpercek alatt!

Hétköznap 15.00-ig leadott rendeléseket (péntek kivételével) másnap futárszolgálat szállítja házhoz vagy az általad megjelölt csomagautómatába.


8termék 18

ELF BAR ELŐNYEI 

Az ELF BAR 2500 egy kifejezetten innovatív elektromos cigarettázáshoz tervezett eszköz, amely számos előnnyel rendelkezik. Legfőbb előnyei, hogy könnyen kezelhető és tartós, így ideális választás lehet mind az új, mind a tapasztalt vape rajongók számára.
Az ELF BAR podok dizájnja a letisztultságra és a modern megjelenésre összpontosít. A készülék elegáns és stílusos, kialakítása pedig ergonomikus, ami kényelmes és könnyű fogást eredményez. A matt felületű burkolatnak köszönhetően a készülék megjelenése nemcsak elegáns, de vonzza a tekintetet is.

MÉRETE

Készülék méretéből adódóan eszméletlen kis helyet foglal el. Mérete: 2500 mindössze 108 mm hosszú és 23 mm átmérőjű, így zsebben könnyedén elfér.
Emellett könnyű is, mindössze 35 g.

Egyszerű használhatóság! ELF BAR 2500 a könnyű használat érdekében nem igényel bonyolult beállításokat vagy gombokat. Egyszerűen csak bonsd ki a csomagolásból és már használhatod is. Emellet nem elhanyagolható, hogy a készülék nem igényel karbantartást. Egyszerű használhatóság garantált!

HIVATALOS FORGALMAZÓ! 

Elf Bar piac tele van hamis, rossz minőségű termékekkel csak hivatalos forgalmazótól vásárolj! Akik garanciát válallnak a termékeikre. QR kóddal tudod ellenőrizni a termék eredetét IDE kattintva.

Garantált maximális vape élmény! Az ELF BAR 2500 kiváló minőségű akkumulátorral van felszerelve, amely hosszú élettartamot és kiváló teljesítményt biztosít. Az akkumulátor kapacitása 1400 mAh, így hosszú ideig használható anélkül, hogy folyamatosan tölteni kellene.
Fuggőleges dupla tekercseléses kazánnak köszönhető a tökéletes íz élmény.
Az ELF BAR 2500 kizárólag magas minőségű alapanyagokból készült, amelyek mentesek a károsanyagoktól és a szennyeződésektől. Ez garantálja az maximális vape élményt és a biztonságos használatot. Az E-liquid tartály többféle ízben és nikotintartalommal kapható, ezért mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Szemben más gyártókkal akik csekély ujrahasznósított anygokat használnak, Elf Bar multinacionális cég nagyon hangsújt fektet a környezet megóvására! Ezálta a készülékek 70% újrahasznosított anyagoktól készült! Ezáltal ha te is elf bar-t rendelsz te is kicsit teszel a környezet megóvásáért!

Nézz körül többi termékeink között is!

Kattints ide: ELF BAR TE6000

Kattints ide: ELF BAR TE5000