Attention! The products contain nicotine! Anicotine can be addictive! Pozor! Výrobky obsahujú nikotín! Anikotín môže byť návykový!Figyelem! A termékek nikotint tarlmaznak! A nikotin függőséget okozhat!

Here you will find original products! 100% Reliability! Tu nájdete originálne produkty! 100% spoľahlivosť! Nálunk eredeti termékeket találsz! 100% Megbízhatóság!

Elf Bar 2500 Peach Mango Guava 2%
Elf Bar 2500 Peach Mango Guava 2%
9 990 Ft 
7 890 Ft
ÚJ

Elf Bar 2500 Peach Mango Guava 2%

Elf Bar 2500 Peach Mango Guava 2% Barack mango guava tökéletes kombinációját kínálja, így valódi ízorgiát élhetsz át minden slukknál.

Rendelj hivatalos forgalmazótól! Add le rendelésedet még ma, hogy mielőbb megtapasztald a ELF BAR 2500 hihetetlen ízvilágát!

Használatra kész, csak ki kell bontatni és használni! Szívásra azonnal bekapcsol.Gondozásmentes készülékről van szó, liquidet is tartalmazza illetve az akumulátorja is fel van tőlve.


Tökéletes ízesítésű eredeti Elf Bar 2500 Rendeles.

Tapasztald meg amikor egy finom kókuszdinye-sárgadinnyével párosul az e-cigarettával.

Zamatos íz, páratlan illat, stílus ez a ELF BAR 2500

21
9 990 Ft 
7 890 Ft
Kezdete: 2024.06.11   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 21
Megtakarítás 2 100 Ft
Részletek

Az Elf Bar 2500 egy kiváló e-cigi termék, amely elbűvölően ízletes barack mango guava élményt nyújt minden nap.
Ez a készülék a modern technológia és a prémium minőség tökéletes kombinációját kínálja, és biztosítja azon felhasználók számára a lehetőséget, akik szeretnének különleges ízeket élvezni.
Ez a rendkívül kompakt és könnyű eszköz rendkívül könnyen használható.
Felhasználása bámulatosan sokrétű, használhatod munkahelyeden, autódban, otthon. Mivel a termék használatánál égés nem történik ezáltal nincs kellemtelen szag, mint a hagyományos cigarettánál.
Működés közben gőz keletkezik amit belélegezve jutunk hozzá a őszibarack mango guavához hasonló csodás ízkavalkádhoz.

Amennyiben ezeket a sorokat olvasod nagy valószínüséggel elf bart szeretnél rendelni. Ha már volt volt dolgod a készülékkel akkor nem kell bemutatni neked, mivel tisztában vagy az eldobhatós elektromos cigaterra sokrétű pozitív tulajdonságaival. Amenniyben még nem volt szerencséd hozzá  bemutatom neked pár mondtaban.Elf Bar 2500 Peach Mango Guava 2% egy zárt rendszer, amelynek nincs szüksége töltésre vagy újratöltésre. Mondhatni gondozásmentes termék.
Ez azt jelenti, hogy a felhasználónak nem kell gondoskodnia az akkumulátorról vagy a folyadékok külön megvásárlásáról.Tervezésénél az elsőszámú szempont az egyszerű műkodés, megbízhatóság, letisztultság volt szempont.

Kizárólag prémium minőségű alapanyagokat tartalmaz! Emellett környezetbarát mivel a készülék 70% újrahasznosított anyagból készült!
Elf Bar 2500 slukkos termékünk iQos-hoz hasonlítva körülbelül 10 dobozzal, hagyományos cigarettához viszonyítva pedig 10-12 dobozzal egyenértékű.
A termék sokkal higiénikusabb, és praktikusabb, mint a rendes cigaretta. 100% ban csalódásmentes készülék!

Liquid kapacitás: 8 ml
Mérete: φ23×108mm
Nikotin tartalom: 2%
Akkumlátor: 1400mAh
Maximális slukkok: 2500

Eredeti elektromos cigaretta rendelés egyszerűen webshopunkról rengeteg ízben. További termékeket ITT találod.

Adatok
Cikkszám
ER080